számítózás játékok kapcsolódj ki otthon is

Járvány van, nagyon fontos, hogy mindenki, aki teheti otthon maradjon, és minimálisra csökkentse a kontaktust másokkal a való világban. De számítózni ettől még lehet, és vannak olyan játékok bőven, ahol más emberekkel együtt kalandozhatsz. Persze ez egyedül is jó móka lehet. Ajánlunk most pár hatalmas, digitális világot.

 

The Lord of the Rings Online (LOTRO)

Ha mindig is arra vágytál, hogy segíts elpusztítani Frodónak a Gyűrűt, akkor itt a remek alkalom. Barangold be Középföldét a Megyétől Mordorig, sőt, még ezeken is túl, olyan tájakra eljutva, amelyek sem a filmben, sem a könyvben nem szerepelnek. Az egész mégis nagyon hű a Tolkien által kitalált univerzumhoz, és azt is eldöntheted, tünde, ember, törp, hobbit, vagy esetleg valami más faj képviselőjeként játszanál.

számítózás játékok kapcsolódj ki otthon is

Az első pár tucat órányi küldetés és vidék ingyenes, aztán fizetős a tartalom. MMORPG, azaz nagyon sok másik emberrel együtt játszva tolhatod.

Star Trek Online

Itt a remek alkalom, ha Picard vagy Kirk kapitány módjára akarsz röpködni az űrben, és őrült űrcsatákba keverednél. Vár a Csillagflotta, a Klingon Birodalom, a Romulánok, a Domínium, és kismillió űrhajó. A játék két részre oszlik, sajnos amikor a konkrét kapitány bőrébe bújva kell kalandozni mindenféle bolygókon, az elég unalmas, de amikor az űrhajódat irányítva villogtathatod az energianyalábokat és lőheted a fotontorpedókat, az felejthetetlen élmény.

számítózás játékok kapcsolódj ki otthon is

A játék ingyenes, a jobb felszerelések és űrhajók pénzbe kerülnek, de a legjobb cuccokat akár ingyen is megszerezheted, ha nagyon-nagyon sok időt töltesz az online pénzszerzéssel. Ez is MMORPG.

theHunter: Call of the Wild

Ha hiányzik a természet, és nem akarsz kimenni a fertőzésveszély miatt, ebben a játékban egy vadász szerepébe bújva fedezhetsz fel jónéhány óriási és nagyon részletesen kidolgozott rezervátumot Californiától Alaszkán és Európán át a szibériai tajgáig. Közben nyilván állatokat is kilőhetsz (ha épp be tudod cserkészni őket), mindenféle küldetéseket is teljesíthetsz (vadászat, fényképezés, a rezervátum ellenőrzése, karbantartása, stb, de néha különböző érdekes tárgyakra is akadhatsz a vadonban.

Ezt a játékot is lehet többen játszani, viszont fizetős, és rengeteg szintén fizetős letölthető kiegészítő van hozzá.